De beste anti-stress muziek ooit

0
De beste anti-stress muziek ooit
De beste anti-stress muziek ooit

Weer zo’n gouden tip van ons: de beste anti-stress muziek ooit. We hebben al eens advies gegeven over stress en hoe dit te voorkomen en met deze muziek kom je direct in een wel heel erg serene ‘mood’.

Het nummer Weightless duurt wel acht minuten en het verlaagt per direct je hartslag en je bloeddruk. FF rustig luisteren en dag stress!!!


Lees hier ->>> meer over stress op deze website.


Beste anti-stress muziek ooit

De mensen van Marconi Union produceerde dit nummer samen met stress-behandelaar Lyz Cooper. De onderzoekers van Mindlab International hebben de muziek getest door veertig vrouwen onder druk te Laten presteren.

Ondertussen lieten ze op de achtergrond verschillende liedjes en muziek uit de boxen klinken.

Weightless was het meest rustgevende nummer wat ook direct haar werk deed. Deze compositie van wonderschone klanken werkt zelfs elf procent beter dan alle andere nummers.


De makers van het nummer Weightless over de beste anti-stress muziek ooit

Weightless: de beste anti-stress muziek ooit, het nummer zelf

https://youtu.be/nKsEqFgKhoA


Stress niet altijd slecht voor je prestaties

Er is een omgekeerd kromlijnig verband te bestaan tussen de sterkte van een stressor en het niveau van een prestatie, ook wel Yerkes-Dodson wet, of omgekeerde U-relatie genoemd.

Dit betekent dat een milde vorm van stress, zoals een beetje lawaai, spanning, of slaapgebrek, een positief effect heeft op je de prestatie.


Zie hier: hoe om te gaan met stress: 7 voorbeelden


Overigens hebben meer intense vormen van stress zoals heel hard lawaai, veel spanning of ernstig slaapgebrek, wel weer een negatief effect hebben op je prestatie. Je moet zoeken naar een optimaal niveau van stress waarbij de je prestatie maximaal is.

Langdurige stress en daarmee de verhoging van de cortisolspiegels in het bloed kunnen schadelijk voor je gezondheid zijn, omdat het gepaard gaat met een verandering en verzwakking in de werking van het immuunsysteem.

Ook kan dit chronisch verhoogde cortisolniveau leiden tot beschadiging van neuronen in de hippocampus en geheugenproblemen veroorzaken.

Vooral bij oudere mensen met verhoogde cortisolniveaus blijkt een kleinere hippocampus in combinatie met geheugenproblemen vaker voor te komen.


 

Geef een reactie